Mobil sikkerhet

Mobil sikkerhet på arbeidsplassen: Slik er Apple annerledes «Når mobiltelefonen er porten til den ansatte og bedriftens sensitive data, er det viktig med god sikkerhet som ikke kolliderer me...
Les mer
Alle blogginnlegg

Techstep er på flyttefot

17. juni flytter vi inn med brask og bram i nye lokaler

Nå skal deler av virksomheten i Norge samles under ett tak i Brynsalléen 4, i Oslo. Techstep har ekspandert de siste årene ved oppkjøp av IT- og telecomvirksomheter. Vi er i dag lokalisert flere steder og samlokaliseringen er viktig for vår videre vekst. Lokalene i Østfold og Vestfold vil bestå som tidligere.


Vi skal fortsatt tilby deg de beste løsningene for å gjøre din arbeidsplass mer mobil, mer fleksibel og kostnadseffektiv. Derfor flytter vi inn i moderne nyoppussede lokaler i Brynsalléen 4, som også blir konsernets hovedkontor. 

Ellen Skaarnæs foran BA4

Samlokaliseringen er et viktig steg i vår kulturbygging, vi ønsker å være en spennende og attraktiv arbeidsplass for våre ansatte.
                                                                                            Ellen Skaarnæs, Head of HR


«One Techstep» har vi kalt reisen som nå nærmer seg slutten. Endelig samles de fleste av oss under ett tak i Brynsalléen 4. Nå skal vi sammen bygge videre på en felles kultur. Våre nye moderne lokaler skal gjenspeile vår kultur og vår bedrift. Lokalene er aktivitetsbasert med prosjektbord, multirom, gode sittegrupper, felles kjøkkenøy og selvsagt stillerom. I planleggingen har vi hatt med oss mottoet til Techstep, make work mobile. Vi har face id for å komme inn i de nye lokalene, møteromsbookingen skjer via en egen app, og våre ansatte kan jobbe der det passer dem best, om det er ved et skrivebord eller i godstolen i sosialsonen.
I våre nye lokaler har vi mulighet til å invitere kunder og samarbeidspartnere til små og store møter.

Her er bilder fra fellesarealene i Brynsalléen 4.

BA4_kantineBA4_kaffebarVi ser frem til å ønske deg velkommen!

Relaterte bloggposter

Mobil sikkerhet

Mobil sikkerhet på arbeidsplassen: Slik er Apple annerledes «Når mobiltelefonen er porten til den ansatte...
Continue Reading

Mobile reiseråd fra Techstep

Mobiltelefon til nytte eller besvær i sommerferien? Med disse 9 rådene sikrer du deg mot tyveri og reduse...
Continue Reading

Bry deg om personvern på mobilen

Når du bruker mobiltelefonen skaper du elektroniske spor som kan være svært verdifulle for aktører du ikk...
Continue Reading